رسول اكرم (ص) مي فرمايند :سه برنامه از موارد ستم است:
1- مردي با مردي همنشين شود ، از اسم و كنيه اش نپرسد .
2- انسان به مهماني دعوت شود اجابت ننمايد . يا اگر اجابت كرد از غذاي دعوت کننده نخورد .
3-بدون مقدمات عاطفي و جسمي عمل زناشوئي انجام گيرد .
در ایه 187 سوره بقره خداوند میفرماید:
در شب روزه دارى نزديكى كردنتان با همسرانتان حلال شد ايشان پوشش شما و شما پوششى هستيد براى آنان خدا دانست كه شما همواره با انجام اين عمل نافرمانى و در نتيجه به خود خيانت مى كرديد پس از جرمتان گذشت و اين حكم را از شما برداشت حالا ديگر مى توانيد با ايشان درآميزيد و از خدا آنچه از فرزند كه برايتان مقدر كرده طلب كنيد و از آب و غذا در شب همچنان استفاده كنيد تا سفيدى شفق از سياهى شب برايتان مشخص شود و آنگاه روزه بداريد و روزه را تا شب به كمال برسانيد و نيز هنگامى كه در مسجدها اعتكاف مى كنيد با زنان نياميزيد
براي ما مسلمانان كه علاقه ي زوجين را به يكديگر يكي از نشانه هاي بارز وجود پروردگار، و نكاح را سنّت پيامبر(ص) مي دانيم، هنگامي كه مي شنويم، بعضي از آيين ها علاقه ي جنسي را پليد، (حتي با به صورت شرعي و قانوني) موجب تباهي و به دور از اخلاق مي دانند، دچار تعجّب مي شويم.
از آنجا که دین اسلام، آئین زندگی است، برای همۀ جنبه های زندگی انسان برنامه هایی ارائه کرده است از جمله در مورد آمیزش و مسائل زناشویی آدابی بیان نموده است که رعایت این آداب، در بهداشت فردی و اجتماعی، روحی و جسمی زن و شوهر، بچه دار شدن و سالم بودن آن، ازدیاد محبت و غیره تأثیر دارد.
حجاب در اسلام براي حفظ نشاط جنسي است، چون حجاب تخيل جنسي را تحريك ميكند و سبب ميشود كه مسئله جنسي معنادار شود و دچار بيمعنايي نگردد.
امروزه ازدواج کردن با این وضع و شرایط مالی کار هر کسی نیست و دل و جرات می خواهد، کسی که قدم پا پیش می گذارد و درخواست ازدواج می دهد بایستی از تمام جهت کامل و بی عیب و نقص باشد تا بتواند دل عروس خانم را راضی کند. جدا از هزینه های مراسم و ... می داند که باید بعد از تشکیل خانواده مسئولیت را قبول کرده و مشکلات را یکی یکی از بیخ گوش بگذراند.
ما مِن شابٍ تَزَوَّجَ فى حَداثَةِ سِنِّهِ اِلاّ عَجَّ شَيطانُهُ : يا وَيلَهُ ، يا وَيلَهُ! عَصَمَ مِنّى ثُلُـثَى دينِهِ ، فَليَتَّقِ اللّهَ العَبدُ فِى الثُّـلُثِ الباقى ؛
الف - آداب شب زفاف كه عبارت است:
1- ابتدا عروس و داماد وضو بگيرند.
2- تكبير در شب زفاف؛ برخلاف مراسم جاهليت - كه متأسفانه عدهاي در عصر ما به بعضي از آنها گرفتاراند و شب زفاف را به بيعفتي و بيغيرتي تبديل ميسازند - در اسلام محمدي(ص)، نخستين حركت سازنده آن، با شعار «تكبير» آغاز ميگردد و آن، فلسفه و سرچشمه بسيار عالي تاريخي دارد.
چون عروسی به خانه آوردید، با محبت و تواضع کفش هایش را در آورده ،پاهایش را بشویید آن گاه او را به حجله دعوت کنید .این چنین است که مهر،برکت و رحمت بر خانه و عروستان سایه می افکند .
" پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)، من لا یحضره الفقیه،ج3.ص358 "
از سخنان و سیره معصومین علیهمالسلام استفاده مىشود كه زفاف عروس باید در شب انجام شود و ولیمه ازدواج در روز باشد و عروس را بر مركب سوار كنند و با ذكر خدا و تكبیر به طرف خانه داماد ببرند و مستحب است زفاف در ساعت گرمى هوا نباشد و شب چهارشنبه نیز نباشد و ولیمه آن نیز بیش از یك روز و یا دو روز نباشد و مستحب است كه قبل از عقد نكاح خطبهاى خوانده شود و حمد و ثناى الهى در آن ادا گردد.
۱- تاثیر ازدواج
قال رسول الله صلى الله علیه و آله و سلم:اذا تزوج الرجل احرز نصف دینه.
کسى که ازدواج کند، نصف دینش را حفظ کرده است.
مستدرک الوسائل، ج ۱۴، ص۱۵۴٫

.: Weblog Themes By Pichak :.